Gelaat- & Huidverbetering

Behandelingen

Gelaat- & Huidverbetering

Coolifting

€85

Een intense anti-agingbehandeling. Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit. De Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden. Kan eenmalig of in kuur genomen worden. Kuur 5+1 gratis!

Microneedling

€125

Tijdens een micro needling behandeling worden zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld met een speciaal apparaat. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes en worden voedingsstoffen zoals hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker! Zie het als een facelift zonder chirurgische ingreep.

Dermabrasie

€95

Diamond-dermabrasie is een huidpeeling met behulp van verschillende soorten diamanten slijpkopjes. De buitenste laag van de huid wordt als het ware afgeschuurd waardoor littekens en oneffenheden minder zichtbaar zijn.

image (4)