Dr. C. Schrammek

Gelaat – & huidverbetering

Dr. C. Schrammek

Schrammek is ontwikkeld door dokter Christine Schrammek. De GREEN PEEL® kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes en biedt een effectieve verbetering van verschillende huidproblemen. GREEN PEEL® bestaat uit een mix van acht verschillende kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten.

GREEN PEEL® fresh-up

€89

Bij deze methode is er geen peeling effect, maar wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er helderder en frisser uit. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid. Het dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies, zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

GREEN PEEL® energy (incl. 6 ampoulen Herbal Active)

€130

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid van een zichtbaar meer vitale teint. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. Het helpt om zowel leeftijdgerelateerde huidaandoeningen als onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De ideale aanpak is een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.