Deynique

Gelaat – & huidverbetering

Deynique

Elke huid heeft haar natuurlijke kracht en specifieke noden. Daarom biedt Deynique verzorgingsproducten voor verschillende huidtypen en huidbehoeften. Een belangrijk basisingrediënt van Deynique is Aloë vera, één van de waardevolste planten die de natuur ons biedt. Aloë Vera is van nature geneeskrachtig en bevat meer dan 200 werkzame stoffen waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren.

Lifting

€85

Bio Face Lifting is een zeer intensieve behandeling door middel van een ontspannend masker. Klanten nemen deze behandeling vaak voor een huwelijk of feest. Een biologisch masker zorgt voor versteviging van de huid, neemt overtollige substanties weg en stimuleert het vochtgehalte.

Anti-stress

€95

Stress heeft een negatieve invloed op je huid en maakt je extra kwetsbaar voor allerhande klachten zoals puistjes, rimpels en dofheid. Het anti-stress masker van Deynique is ideaal bij een vermoeide of geïrriteerde huid. Dankzij een speciale massage van gelaat en hoofdhuid verbetert de celstofwisseling en vertraagt het verouderingsproces.

Anti-tox

€90

Het doel van anti-tox is extreem intensieve ontgifting tot in de dieper gelegen huidlagen. Schadelijke toxines worden uit de huid getrokken en afgevoerd. De huid krijgt nieuwe energie en stevigere contouren. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype inclusief de jonge of zeer gevoelige huid.