Permanente make-up & microblading

Behandelingen

Permanente make-up & microblading

Permanente make-up is een van onze specialiteiten! Sprekende ogen benadrukken jouw natuurlijke schoonheid en laten je dagelijks schitteren. Een extra voordeel van permanente make-up is dat je zelf een pak minder werk hebt voor de spiegel. Ideaal voor als je niet zo handig bent met eyeliner of ’s ochtends altijd gehaast bent.

Deep liner

€165

De deepliner wordt aangebracht in de wimperrand. De wimpers lijken hierdoor voller en dikker. Dit zorgt voor een heel natuurlijk effect en een frisse blik.

Wimperlijn onder

€195

We brengen een fijn lijntje aan in de wimperlijn onder het oog. Je ogen krijgen hierdoor net dat tikkeltje extra.

Eyeliner boven

€195

We pigmenteren een eyeliner zoals je die zelf aanbrengt of het liefste ziet. Op basis van je oogvorm geven we advies over wat het beste bij jou past.

Eyeliner boven & onder

€350

Bij een volledige oogcontour brengen we zowel in de bovenste als de onderste lijn een permanente eyeliner aan. Bovenaan kan je zelf kiezen hoe fijn of hoe breed je wil gaan.

Microblading

€250

Bij microblading zetten we ultrafijne ‘strokes’ tussen en onder jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes. Dit maakt de wenkbrauwen voller en verbergt eventuele littekentjes. De haartjes worden een voor een getekend waardoor de behandeling iets langer duurt.

Wing

€250

Bij een wing brengen we een strakke eyeliner aan die wordt doorgetrokken langs de buitenste ooghoek. Het oog lijkt langer en wordt optisch gelift.

Smokey eyeliner

€250

Dankzij een smokey eyeliner krijgt je bovenste wimperlijn een zachte rand. Vanuit de wimperlijn vertrekt er een donkere eyeliner die overgaat in een licht oogschaduweffect.