Yon-Ka

Gelaat – & huidverbetering

Yon-Ka

Yon-Ka symboliseert de kracht van de natuur. De naam verwijst dan ook naar de voortdurende zoektocht naar harmonie en regeneratie. Dankzij de schoonheidsproducten van Yon-Ka, op basis van essentiële oliën en plantenextracten, pakken we huidveroudering en verschillende schoonheidsproblemen aan.

Grand Classique (75min)

€95

Dit is één van de meest uitgebreide en complete verzorgingen om de huid te zuiveren en de huidbalans te herstellen. Deze behandeling, geschikt voor alle leeftijden, is gebaseerd op een exclusief en grondig Yon-Ka reinigingsprocédé in vijf stappen.

Hydralessence (70min)

€85

Een doeltreffende behandeling die de balans, soepelheid & zachtheid van de huid helpt te herstellen. Dit dankzij de verzachtende werking van algen- & fruitextracten, de hydraterende kracht van twee maskers waarvan er één ingemasseerd wordt onder een fijne aromatische nevel en een herstellend duo om de hydratatie te reactiveren.

Nutrilessence (70min)

€85

Verzorging van vochtarme huid.

Calmessence (70min)

€85

Dit is een kalmerende verzorging die specifiek werkt op het verzachten van roodheid en huidgevoeligheid. Na één behandeling zie je al resultaat, namelijk een gekalmeerde en minder rode huid.

Time resist (75min)

€90

De time resist behandeling is een anti-aging behandeling op basis van plantaardige stamcellen die de tekenen van huidveroudering tegengaan. Deze behandeling zal rimpelvorming zichtbaar verminderen, werkt hydraterend en voedend.

NIEUW Vitamine C25 (90min)

€115

Anti-aging en verhelderende behandeling voor een sublieme gezondheid van de huid.
Deze verzorging werkt op fijne lijntjes, verlicht de teint en vermindert pigmentatie en onregelmatigheden door middel van een peeling met 30% glycolzuur en 25% stabiel vitamine C. Ideaal voor een huid met beginnende tekenen van huidveroudering, pigmentvlekken, doffe en vermoeide huid. Om de beste resultaten te behalen is een een kuur aangeraden, 1 keer om de 2 weken en dit 4 weken na elkaar. Als ondersteuning raad ik u de gepaste thuisverzorging aan om uw resultaat te bevorderen.

Exellent code (90min)

€140

Omvat anti-aging massagetechnieken en een natuurlijk biocellulose masker doordrongen met het Yon-Ka ‘Cell Energy Complex’. Het Cell Energy Complex masker werkt tegen huidverslapping, pigmentatie, dehydratatie, droge huid en rimpelvorming.

Express (60min)

€65

Deze reinigende gelaatsverzorging is ideaal voor een huid die last heeft van acné. Tijdens deze verzorging wordt veel aandacht geschonken aan het verwijderen van mee-eters en onzuiverheden. Resultaat: een zuivere, ontgifte huid en een stralende teint.

Yon-Ka Men (60min)

€80

Aangepaste gelaatsverzorging voor mannen. De producten van Yon-Ka Men zijn ontworpen met frisse geuren en lichte texturen die snel doordringen. Na de behandeling voelt de huid zuiver, fris en zacht aan.