Over ons

Het gezicht van Esthetiek Renier

Hilde Renier.

Opleiding

Ik heb een opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd en ben in 1996 gestart met mijn eigen zaak. Na 23 jaar was het tijd om een extra opleiding te volgen. Schoonheid en gezondheid zijn onlosmakelijk verbonden met voeding en lichaamsbeweging. Daarom volgde ik de opleiding ‘Voedingsconsulente’ aan de Europese Academie in Gent. Zo kon ik mijn kennis en expertise op vlak van gezonde voeding succesvol uitbreiden. Met dit extra certificaat op zak richt ik mij op een gezonde levensstijl in combinatie met een verzorgd lichaam.

Esthetiek Renier

Esthetiek Renier is een schoonheidsinstituut in Lichtervelde. Hier kan je genieten van schoonheid in alle vormen. We voorzien een totaalpakket van verzorging en verjonging gecombineerd met voedings- en lifestyleadvies. We streven ernaar om van ieder bezoek een fantastisch, ontspannend moment te maken. Dankzij subtiele aroma’s, relaxerende muziek, indirecte verlichting en foto’s van natuurtaferelen kom je helemaal tot rust. Je komt niet terecht in een onpersoonlijke verzorgingscabine, maar in een gezellige lounge waar je je meteen thuis voelt.

Missie

Omdat iedereen uniek is, nemen we graag de tijd om van elke verzorging iets speciaals te maken. Bij een gelaatsverzorging nemen we bijvoorbeeld een intakegesprek af, zodat we de klant beter leren kennen en de problematiek in detail kunnen bespreken. Met deze kennis gaan we verder aan de slag. Onze sleutelwoorden zijn: verjongen, ontstressen, herbronnen, afslanken. Wil je dit ook beleven? Kom langs bij Esthetiek Renier en geniet van een heerlijk moment voor jezelf!

_VBL5954-2

“Onze missie is om een uniek schoonheidsinstituut te zijn waarbij we mensen begeleiden in de zoektocht naar een beter, maar vooral gezonder leven en hen in staat stellen om via voeding en beweging fysieke problemen vaarwel te zeggen.”