Afslanken

speciaal aanbod

Afslanken

Bodysculptor: passief afslanken

€- (OP AANVRAAG)

BodySculptor is een medische technologie die voor een spectaculaire verbetering en versteviging van de huid zorgt. De behandeling maakt gebruik van BIOSTIMOLOGY®, een unieke en gepatenteerde therapie gericht op de stimulatie van de natuurlijke lipolyse (vetverbranding). Op die manier draagt het de behandeling bij aan de ontlasting van vetcellen en het verminderen van de opname van vetten.

De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij. Om de vrijgemaakte vetzuren, het vocht en de toxines af te voeren maakt BodySculptor gebruik van een efficiënte compressietherapie of lymfedrainage. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.

Elke behandeling duurt 30 minuten. Je kan een halfuur lang ontspannen, terwijl de lage frequentiegolven en micropressie hun werk doen. Veel klanten vallen na enkele minuten in slaap. Een traditionele kuur bestaat uit 12 behandelingen, verspreid over maximum zes weken. Je verbruikt tot wel 650 kcal per sessie en verliest gegarandeerd enkele centimeters.

E-fit: electro fitness

€- (OP AANVRAAG)

E-fit of Electro fitness maakt gebruik van EMS technologie. Dit staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Je trekt een speciaal pak (bestaande uit jas, broek, arm- of kuitgordels) aan en via elektroden worden er impulsen gestuurd naar tien verschillende spiergroepen.

Een E-fit sessie van 20 minuten is 18 keer efficiënter dan een traditionele work-out van 90 minuten! De spieren worden veel intensiever en dieper gestimuleerd. Resultaat: een hogere calorieverbranding en stimulatie van het basaal metabolisme. E-fit werkt in op volgende zaken:

  • Het verstevigen van de spieren
  • Het versnellen van je metabolisme
  • Het verminderen van cellulitis
  • Het reduceren van de vetlaag
  • Het verstevigen van je huid
  • Het verhogen van je uithoudingsvermogen
  • Het reduceren van pijn

Voedingsadvies

€- (OP AANVRAAG)

Voor ons is het duidelijk dat innerlijk en uiterlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn! We zijn gespecialiseerd in huidproblemen en vaak moet er ook iets veranderen in het eetpatroon om tot een blijvende oplossing te komen.

Als gediplomeerde VGL-gezondheidsconsulente aan de Europese academie voor natuurlijke gezondheidszorg help ik je graag met al jouw vragen omtrent gezonde voeding. Dit kan gelinkt zijn aan afslanken, diabetes, maag- en darmaandoeningen, voedselintolerantie of zaken waar je last van hebt.

In overleg met de klant stellen we een passend en gezond eetpatroon samen. Het is belangrijk dat je maaltijden niet enkel gezond zijn, maar ook lekker blijven en passen bij jouw levensstijl. Naast het opstellen van het eetpatroon voorzien we ook intensieve begeleiding zodat je jouw motivatie blijft behouden.